Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 

Newsletter

Είσοδος

Ημερίδα Δια Βίου Μάθησης για το Μέλι

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

 
«Μέλι: νέκταρ φυτών, δώρο μελισσών, θησαυρός ανθρώπων»

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/5/2014

Κοινοτικό κατάστημα Ν. Παντελεήμονα

 

18:00            : Προσέλευση

18:30 - 18:45: «Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Πιερίας Άγιος Φιλάρετος και

                       το έργο του.  Η μελισσοκομία στην Πιερία», Παπαγιαννούλης

                       Κων/νος, πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πιερίας

18:45 - 19:05: «Το μέλι στην ελληνική οικονομία» Δαγκλή  Παναγιώτα, 

                       περιφερειακό στέλεχος οργανωτικής υποστήριξης του Κ.Π.Ε.

19:05 - 19:25:«Η εκμετάλλευση του μελιού. Η διατροφική αξία και η  

                       θεραπευτική-φαρμακευτική δράση του», Αντωνιάδου Γιάννα

                       MscΓεωπόνος- προϊσταμένη του Κέντρου Δήμητρα

                       Κατερίνης,

19:25 - 19:40:«Προϊόντα της μέλισσας», Μπεκιροπούλου Βικτωρία 

                       μέλος Π.Ο. του Κ.Π.Ε.

Διάλειμμα

 

20.00 - 20:20: «Βιολογική μελισσοκομία - Τυποποίηση μελιού»,  Ρουκάς

                        Δημήτρης, MscΤεχνολόγος - Γεωτέχνης -  Επιστημονικός        

                        συνεργάτης ΑντιπεριφέρειαsΠιερίας 

20:20 - 20:35: «Η εμπειρία μου από την πολυετή ενασχόλησή μου με τη

                        μελισσοκομία», Τράντας Γεώργιος, μελισσοκόμος παραγωγός

                        Ν. Παντελεήμονα

Συζήτηση

                     

 21:00 - 21:30: Εργαστήριο παρασκευής κηραλοιφής,
                        Γεροφωκά Αναστασία, Μπεκιροπούλου Βικτωρία                       

https://drive.google.com/?tab=mo&authuser=0#my-drive

https://drive.google.com/?tab=mo&authuser=0#my-drive